Actionspel

När det kommer till spel finns det olika kategorier. En av alla dessa kategorier är actionspel. Här finns det en hel del olika titlar som har gjort sig stora på marknaden och som uppskattas av många spelare världen runt. En av alla dessa är Resident Evil 4.

Resident Evil 4

Resident Evil 4 kom ut 2005 och är skapat av Capcom. Det här spelet finns i en serie, och detta är den fjärde av de alla. Det här spelet är en blandning mellan action och skräck. Detta har blivit ett spel som är populärt och uppskattat av många. Här kommer man till den lilla gråbruna byn där människorna beter sig som de vore besatta.

Metal Gear Solid 3

Metal Gear Solid 3 kom också ut i samband Resident Evil 4, 2005. Detta är också ett topprankat action spel och en serie i flera delar, detta är nummer tre av spelen. Här kommer du att få spela ett spel som absolut förtjänar sin placering i topp bland actionspel. Detta på grund av den snygga grafiken och den fängslande storyn som håller dig på helspänn hela tiden.

Grand Theft Auto 3

Grand Theft Auto 3 ger spelaren en frihetskänsla och har en målande berättelse igenom hela spelet. Detta spel kom ut 2003 och är del 3 i den populära spelserien GTA. Det är speltillverkaren Rockstar som ligger bakom dessa populära spel där du spelar som kriminell. Gör uppdrag eller spring runt på fri hand och gör brott. Valet är ditt!Gears of War som kom ut 2006 är ett spel för Xbox 360. Här spelar du ett riktigt actionspel, som innehåller sanslösa bossfighter. Du ska här ta dig an den otäckaste fienden, Locust. Det här spelet innehåller bra grafik, en av de bästa. Gears of War är som en hel actionkaramell, här kan du njuta länge utan att tröttna på vart spelet kommer att ta dig.